Perfekt sommar outfit!

 
Dem här kläderna skulle jag helt klart bära i kväll! Sjukt snygg outfit, jag tror jag dör.. Klänningen är ju verkligen perfekt somrig samt att den skulle lufta perfekt en varm kväll på Kreta. Kan ni tänka er efter några dagar när kroppen blivit alldeles brunbränd också? Underbart. Dock vet jag inte om jag skulle orka gå i skorna då det är varmt och sandstränder skulle bara göra det knepigt, men vad gör man inte för att se bra ut. 
 

Månen

 
En sak som jag tycker är väldigt mysigt med Sverige är kvällarna på sommrarna! Titta bara hur vacker månen är, jag tog dem här bilderna för några dagar sedan då månen stod högt upp på den svarta himmelen och jag bara kände att jag var tvungen att hämta min kamera samt det stora objektivet för att kunna komma närmare! Så himla vackert.

Semester tips!

 
Jag lovar att det finns ingen rom gillar när man fjällar av den fina färgen man fått när man har varit på semester. Detta är inget nytt att man ska smörja in sig efter att man har varit i solen men jag vill tipsa och påpeka hur viktigt det är iallafall. Denna after sun har en doft av kokos och papaya, och den luktar otroligt gott att ta på sig på kvällen efter en dag i solen, samt att den gör så att huden får tillräckligt med fukt så den klarar sig från att fjälla. De vill säga om man inte bränt sig för mycket!

Semester tips!

 
Nu tänkte jag tipsa er om när man kan använda de olika solkrämerna som finns att köpa i butik. Sorterna på bilden är en kräm och sedan en olja och man kan använda dem båda till olika platser på kroppen beroende på vad man själv tycker fungerar bäst. Det som jag tycker är viktigt att veta är att solkrämer skyddar mot UV-strålarna och gör inte alls att man blir mindre brun som de flesta tror, så skydda er alltid med solkräm!
 
Sun lotion fungerar jätte bra att använda på hela kroppen, men är också väldigt bra på dem områden där man känner sig lite extra känslig. I mitt fall är det tillexempel i ansiktet samt på axlarna! 
Dry spray oil fungerar minst lika bra på kroppen, dock så måste man vara försiktig om man har känslig hud som jag. Jag rekommenderar också att man inte ska använda olja i ansiktet då det lätt täpper till porer och det kan förekomma mera finnar. 
 
 

Semester tips!

 
Vill du ha den dära brännan som sitter kvar på kroppen längre efter semestern? Mitt tips är då att man ska skrubba kroppen precis innan man åker för ta att ta bort alla de döda hudcellerna. Om man har en nyskrubbad hud kommer färgen att sitta kvar mycket längre för det finns inte så mycket döda hudceller som kan falla bort. Körde på dett förra sommaren och tror jag aldrig har haft så fin färg som då!

Resväskan klar

 
Nu börjar reväskan faktiskt bli ganska klar och redo för avgång mot en annan destination än Sverige. Kommer verkligen njuta nu när jag får komma bort lite från verkligheten och njuta innan det är dags att börja skolan igen. Känns helt sjukt att när jag kommer hem är det bara en vecka kvar till skolan? Herregud.. Dock har jag varit väldigt duktig på att skriva inlägg till den tiden jag är borta så ni behöver inte vara oroliga, inläggen kommer!
 

Lite semester

De senaste dagarna har jag hunnit träffa lite vänner innan jag ska åka till Kreta. Måste ju pussa lite på vännerna eftersom jag inte hinner träffa dem på två veckor eller något sådant. Måste säga att denna sommar har varit riktigt bra, har så många underbara och fina vänner som jag träffat! Kan lägga denna sommar på topplistan om vi nu säger så. 
 
 
(Bild från förra semestern♥)

Shopping

 
Idag var jag och familjen iväg till Täby Centrum för att syrran skulle shoppa lite saker inför våran resa bland annat. Åt lite god sushi till lunch och köpte även örhängen som jag tänker visa upp lite senare i ett inlägg här på bloggen. Är fortfarande sjukt trött och börjar tro att jag kanske börjar blir sjuk? Och att det inte bara är jobbet som gjort mig trött, det återstår att se!
 

Jag kommer sakna dig världens finaste bästis

 
 

Träningsschema

Tänkte att jag skulle vara riktigt dum eller smart, har inte riktigt bestämt mig ännu. Vill utmana mig själv genom att lägga ut mitt träningschema som jag har gjort och sedan ska jag följa den till fullo för att sedan kunna visa resultat. Jag har länge viljat komma i riktigt bra form men går alltid ut för hårt och sedan orkar jag inte längre köra på samt att jag börjat med sallad när jag tränar och då får man ingen energi. Så nu ska jag göra detta rätt från början! Dock kommer jag ju inte kunna hålla detta så bra i Kreta men ska göra det bästa av situationen.
 
 

Picknick vid görväln

Efter jobbet idag åkte hela familjen till Görvälns slott för att ha en mysig picknick tillsammans. Jag mådde dock inte så jätte bra så frös hur mycket som helst och ville egentligen bara hem så fort som möjligt tyvärr, vi åkte vidare till johanna för att lämna en bok till hennes mamma och det blev att vi stannade där ett ganska långt tag för att ta en kaffe tillsammans, mysigt! 
 
 

Körkort

Idag var jag på den första kursen som gör att jag snart får börja övningsköra! Ska bli så himla roligt, spännande men ganska så läskigt. Fast som sagt det är ju typ två år kvar tills jag ska göra provet till mitt körkort så det blir en massa pluggande så jag slipper kugga och betala massa extra kostnader! Någon som gjort testet? Isåfall vad tyckte ni om det, berätta gärna!
 
 

Middag hos vänner

Gårkvällen spenderades hemma hos familjen Fasth, vi hade det riktigt trevligt med mycket god mat och roligt prat. Har saknat att spendera tid med dem som vi gjorde förut när jag och johanna var mindre, hoppas verkligen på att våra familjer kommer träffas mer och mer nu i framtiden. Efter middagen drog jag och johanna och mötte upp Persson och Philip för att sedan åka vidare till Niklas som skulle ha fest i viksjö, riktigt lyckad kväll faktiskt. Är otroligt glad att jag har börjat få kontakt med mina äldre vänner, älskar dem så mycket! Hoppas ni vet det alla mina käraste!
 
 

Tips

 
Påväg hem från jobbet gick jag förbi Espresso house och såg denna fina flaska och var bara tvungen att köpa den. Så vad tyckte jag om den då? Den var faktiskt riktigt god och smakade lagom mycket. En sådan där dricka som man behöver då och då nr det är riktigt varmt ute. Just denna hade smaken av Hallon och Granatäpple men det fanns även två smaker till. Gå till Espresso House och Köp den för 35:- 

Mitt älskade Stockholm

Åkte in till stan för att kolla på allsång med Cilla men så fort vi kom fram där ställde vi båda in på grund av kön in. Det var helt sjukt hur mycket folk det var som skulle in och vi orkade helt enkelt ite lägga pengar på någonting som vi skulle se halvdant. Drog istället till söder och myste runt där, helt klart värd kväll!
 
 

Ke$ha

I söndags så var jag och johanna iväg till grönan igen för att kolla på konsert. Då var det Kesha som spelade och det var faktiskt riktigt bra tycker jag, hon är ju riktigt snuskig om man får säga det så undrar hur alla barnfamiljerna reagerade? Nu har jag precis fixat mig för att möta upp Cilla och vi ska ta oss in till skansen för att se Allsång. Gos
 
 

Riktigt mysig dag

I söndags så vaknade jag och Johanna upp vid 10-tiden och vi käkade lite frukost samt fixade oss lite grann för vi skulle dra oss vidare till mitt landställe. Riktigt mysigt då vi spenderade tid där när vi var lite mindre.. Skulle egentligen vilja bo ute på landet eftersom det är så himla fridfullt men skulle man klara att inte ha tillgång till stan så ofta som man ville?
 
 
 

Fest

 
(Snor bilden från dig bestis)

Lördagskvällen spenderades hemma hos min barndomsvän philip om skulle ha en fest och jag hade väldigt roligt om jag får säga det själv. Träffade massa gamla men också nya kompisar, en kväll som var väldigt nödvändig. Tyvärr så slutade festen ganska så tidigt men jag och två till av mina vänner satte oss på fotbollsplanen och pratade om allt mellan himmel och jord, gos. 

Mina käraste

Gårdagen spenderades med mina underbara vänner, Felicia, madde, carrox2 så himla underbara tjejer så det finns inte! Har kännt dem i stort sätt hela mitt liv och är som mina systrar verkligen, älskar er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haul

 
Linne Hm 129:- 
 
 
Parfym Yves Rocher 49:-
 
 
Ögonbrynspennor Yves Rocher 2 stycken 79 :-
 
 
Mascara Yves Rocher 119 :-

Haul

 
Klänning HM 149:- / Blus HM 149:-
 



RSS 2.0