Kind of a favorite

 
När jag var mindre var jag väldigt mycket för döskallar, kind of a favorite. När jag nu fyllde år så fick jag en döskalle av min farbror som också var en sparbössa, väldigt praktiskt. Till en början var jag lite tveksam det kan jag ju medge, men nu börjar jag gilla den mer och mer, faktiskt en väldigt fin prynad i min bokhylla om jag får säga det själv. En dag kanske jag blir rik när jag samlat flera hundra guldtior där i eller vad tror ni?

Filmkväll med bästa..

 

Glossybox

 
Ocene: Make up remover pen som lätt tar bort överflödig makeup runt ögonen och läppar. 
Pureology: 100 procent veganisk saltvattenspray som ger lyster och fin glans, känlsan av efter stranden textur.
Monu: Lystergivande och ljusreflekterande primer med solskyddsfaktor som gör att din hudton upplevs jämnare.
Sheer Cover: Bronzer och highlighter som ger fin glöd och lyster! Svep över ögonlock, kinder, läppar.
Hot Make up: Färggladare eyeliner och mascara i ett till den mörka höstvädret.
 
Vet inte riktigt vad jag ska säga om måndadens glossybox utom att jag tyckte att den var grym. Massa välbehövliga saker som jag faktiskt behövde och som kommer komma till användo. Och som vanligt:
 
"Mera information om produkterna? Skriv en kommentar!"

Lite modernare samhälle

 
Äntligen är förmodligen rätta ordet på det här inlägget, Upplandsbrogymnasiet har äntligen blivit lite moderna från landsbyggden och skaffa datorer till alla elever. Har haft den här ungefär i en vecka och tycker att den fungerar alldeles utmärkt, det är en skoldator så man kan ju inte förvänta sig så extremt mycket! Tycker dock att det var väldigt bra att jag fick Photoshop inlagt på datan eftersom jag går fotoprofil, mycket bra tänkt där Upplandsbro!

Saker ni kanske inte visste om mig..

 
- Jag bryr mig mera om mina vänners hälsa än min egen, både bra och dålig egenskap.
- Jag är väldigt öppen och kan prata om vad som helst med vem som helst.
- Mitt kontrollbehov påverkar mitt liv negaivt, måste alltid vara delaktig och veta vad som pågår.
- Finns inget värre än att prata inför klassen eller grupper, har dock blivit mycket bättre på det från förr.
- Jag vill göra en kosmetisk tatuering..
 

Todays facelook

 

Fika med bästa Ellen

 
Sitter förtillfället och pratar med Johanna på skype, så jag tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg såhär på morgonkvisten. Sitter med mina två datorer och ska plugga lite innan jag ska åka till vällingby för att träffa Ellen som jag inte har träffat på flera månader, ska bli riktigt mysigt faktiskt! Vi har ju väldigt mycket att prata om som har hänt! Men nu ska jag fortsätta dricka mitt underbara té, plugga lite och sedan bege mig mot vällingby! Hoppas alla kommer få en bra dag.
 
 

Ögonbryns skugga - Anastasia

 
Nu tänkte jag tipsa er om en ögonbrynsskugga från Anastasia, fick detta i present så har bara hunnit använda det i ungefär en vecka men jag är redan helt fast! Jag har en sjukdom som gör att det inte växer något hår längst ut på mitt ögonbryn och jag plågas av det ständigt varje dag eftersom ansiktet är det första som man lägger märke till hos en människa. Dock kan detta vara svaret på min ångest, hur bra produkt som helst som håller väldigt länge! Så har du samma problem som jag eller kanske bara tunna ögonbryn skulle jag absolut rekommendera den här produkten, ut och köp!

Halloween - Vampyr

 
Halloween börjar närma sig och det är var något jag fick hem idag från när jag var i stan! Ska bli riktigt kul att testa dessa och det här är faktiskt första året som jag verkligen satsar på halloween och försöker göra någonting av det så att säga! På torsdag ska jag iväg på en fest i Kungssängen och jag tror att det kommer blir riktigt roligt faktiskt, kommer massa folk så det blir förmodligen en lyckad kväll. Nu ska jag snart gå och lägga mig otroligt trött!

Gamla stan - Café Kladdkakan

 
Lite bilder från dagen som jag spenderade inne i stan med fina vänner! Åkte in med Elin och Johanna för att gå lite i affärer och hitta saker till halloween. Blev lite nya saker i garderoben som kommer användas flitligt! Sedan efter det mötte vi också upp Julia och Elinur, det blev en mysig fika i gamla stan för att fira min födelsedag. Tack så mycket för idag mina underbara vänner!

Bästa födelsedagspresenten

 
Den 21 Oktober fyllde jag äntligen 17 år! När man tänker efter är det helt sjukt hur tiden går fort, nästan lite hemskt faktiskt. Nu är det bara 358 dagar kvar tills man är vuxen och får göra vad man vill, ska bli riktigt skönt. Tänkte iallafall visa er den presenten som jag är så himla lycklig över, det är en Daniel Wellington klocka och visst är den snygg? Blir ju kär bara av att titta på den. 

Görväln

 
För några helger sedan var jag ute och fotograferade inför en redovisning jag hade i fotokursen. De var meningen att man skulle fota i Raw format vilket menas att man tar kort utan några som helst inställningar på kameran, lite annorlunda men jag tyckte det var roligt att testa något nytt! Det var intressant att fotobehandla i ett annat format än bara photoshop också, kanske något för er att testa? 
 



RSS 2.0