blogggg byte!!


Hej manos! De som känner mig riktigt väl  vet hur mycket jag stör mig på när det inte riktigt blir som jag själv vill! Så nu har jag äntligen tagit tag i detta och bytt bloggportal, ni kan numera hitta mig på http://www.nattstad.se/mynordstrom hoppas att ni följer mig där istället! Puss och kram!

Kolla Hit!

Håller på med en sak som kommer förändra mitt bloggande...

Äntligen lov


Hade en otroligt bra kväll igår med helt underbara brudar! Ett stort grattis till en av mina bästa kompisar Elin som fyller 18 år på tisdag. Blev mycket skratt och mys när 10 tjejer samlas för att käka middag. Kom hem rätt tidigt vilket var skönt för var så himla trött! Tog en lång sovmorgon idag, åkte till Sollentuna centrum fick hem två plagg som jag kan visa senare och nu är jag klar för att gå ner till Lilla Barkarby och fira mina föräldrar som varit tillsammans i 25 år! Helt sjukt Bra start på lovet.

Nedräkningen kan starta


Hade endast en lektion idag vilket var väldigt skönt! Jag och bästa Johanna åkte sedan vidare till Sollentuna Centrum för att köpa present till Elin som ska ha middag i morgon. Kommer bli väldigt mysigt och en perfekt start på lovet faktiskt! Lyxade också till dagen med en fika på Wayne´s, efter den här veckan kan jag faktiskt säga att det är jag värd. Nu ska jag ta en kopp kaffe och studera lite..
 

Flera timmar framför en miniräknare

Nu har jag suttit vid mitt matbord i flera timmar och pluggat inför provet jag har i morgon. Känner att jag verkligen inte kan göra något bättre nu, så vi hoppas vi att allting går bra i morgon! Har verkligen inte lust att göra om provet, det skulle få mig att må så fruktansvärt dåligt. För att tänka positivt så är det ju snart lov, jag längtar så himla mycket att jag nästan spricker! ♥

Mi viaje a España

 
Där är bara några av de hundra bilderna som jag tog i Spanien! Det var verkligen en jätte bra resa och skulle absolut göra om det igen om jag fick chansen till det. För att förkorta hela resan så var det lite plugg, shopping och sedan väldigt mycket fritid för alla eleverna. Kvällarna spenderades med ett antal utgångar och väldigt mycket god mat! Är så glad att jag fått lära känna så många nya underbara människor!

Ett måste om man besöker Spanien!

 
Något som jag verkligen rekommenderar och anser är ett måste när man åker till Spanien är att besöka "Al mercado de la boqueria". Det är verkligen ett helt underbart ställe med massor av mat, godis och frukter till billiga priser. Vi tjejerna gick in en dag för att handla en juice och lite frukt och det kostar inte mer än 20 kronor! Det är ju underbart, tänk om man kunde få ha det så varje dag!

Perfekt dag

 
Dagen började med att jag vaknade klockan sju, av stressen. Satte mig i alla fall och pluggade vilket var skönt för blev nästan klar med min samhälle-inlämning! Spenderade sedan dagen med min mormor, syster och mamma på olika köpcentrum. Tror faktiskt mamma tyckte lite synd om mig så fick göra naglar, fint blev det! Nu kom precis min bästis hit så vi ska bara ta det lugnt hela kvällen och mysa, puss.

Bröstsmärtor

 
Den här glassen fick bli min tröst ikväll. Har verkligen inte haft någon bra kväll, har haft bröstsmärtor i flera timmar förmodligen på grund av all stress från skolan och sådant utanför också. Skulle verkligen behöva det där påsklovet nu! Men får vänta ytterligare en vecka, då ska jag bara ta det lugnt i flera dagar och verkligen sova ut. Som helgen ser ut nu har jag inte alls mycket planer, ska försöka få så mycket plugg gjort som möjligt för att kunna ta det lugnt i den kommande veckan. Har ni några planer för helgen? Kod för att importera min blogg till Nattstad: 2564021565

Glossybox - Beauty in a bloom

 
Äntligen är det fint väder ute så att man kan fotografera sina bloggbilder utomhus! Så mycket finare. Tycker att den här månaden bjöd på fina produkter som jag kommer få användning av både i vardagen och på fester! Har testat produkter från Mitchell and peach och So Susan förut och tycker verkligen att de är bra så har stora förväntningar på dessa! Någon som prenumererar på detta? Såg att boxen är förändrad också!
 
Panos Emporo - En deospray som inte kommit ut i affären ännu, luktar ljuvligt!
Mitchell and Peach - Lyxig kroppskräm som mjukgör och ger näring till huden.
Fleur de santé - Nedmattande och porförminskande ansiktskräm.
Models own - Festlig och hållbart nagellack i underbar färg.
So Susan - Pigmenterad ögonskuggspalett så man kan göra perfekt skuggning!

Den perfekta skinnjackan, enligt mig.


Var i stort behov av att införskaffa en ny skinnjacka för min var för sunkig! Kände att jag behövde förnya mig. Efter mycket letande i affärer ( ville verkligen ha rätt ) hittade jag äntligen den där perfekta skinnjackan! Gillar inte när för mycket saker hänger utan den ska helt enkelt vara enkel. Hittade denna inne på Gina Tricot för ungefär 700 kronor - Det tyckte jag att jag var värd.
 
 

Det tog lång tid, men nu är jag tillbaka.


Tack till alla som stannat och fortsatt läst! Kärlek
 
Har ju varit borta ett tag från bloggen av olika anledningar, dels för att jag tillbringat en vecka i Spanien, försökt hitta tid till mina underbara vänner  och sedan lagt otrolig mycket tid på skolan. Det lönar sig ibland. Är i alla fall tillbaka nu framöver hoppas vi! Eller jag vet några som hoppas det. Hade tänkt att göra ett inlägg om Spanien så snart som möjligt och sen visa er min senaste Glossybox!



RSS 2.0