Smoothies i alla dess mängder

 
Har ju tipsat om dessa smoothies förut och håller fast vid att jag gillar dem. Och jag tror jag har hittat min nya favorit - den här innehöll jordgubbar, bananer och guava mycket gott! Skulle säga att den här var mer som en juice vilket jag tyckte var väldigt gott det med. Känner att jag börjar bli sjuk så behöver alla vitaminer jag kan få det vill säga mycket frukt, sen dricka citronté med honung!

Födelsedags firande

 
Idag fyller bästa mamsen år! Har precis ätit en jätte god middag - potatisgratäng med kött och grönsaker. Hur gott som helst och väldigt skönt att spendera lite tid med familjen och bara gosa! Sitter förtillfället och kollar på Trinny och Susanna som stylar om Sverige samtidigt som jag väntar på att min blåbärspaj ska bli klar. Gott ska det bli, sen blir det sängen helt utmattad efter att ha skrivit klart min inlämning!

Så himla vackert väder

 
Har haft fullt upp de senaste dagarna, har så himla mycket som jag ska planera och fixa! Det är ju endast en och en halv vecka kvar tills jag åker till Spanien med underbara människor, ska bli hur kul som helst. Har fått flytta prov fram och tillbaka så min hjärna har inte fokuserat på bloggen för tillfället. Är det inte underbart fint i Sverige just nu? Helt underbart. Tänkte underhålla er med fem pinsamma om mig själv.
 
Jag är pinsamt öppen, säger allt om mig till vem som helst!
Jag sjunger alltid när jag är hemma, stackars min familj.
Något som är pinsamt är att jag har jätte lätt för att rodna.
Äter bacon minst en gång om dagen, hehe.
Måste redigera bilder innan de läggs på bloggen, annars är det fult.

Det är ingen som förstår min baconkärlek

 

Ibland får man fuska lite


Idag är det ju Semledagen och jag bestämde mig för att vara lite onyttig, och det var jag verkligen värd. Huvudet spränger och det gör sjukt ont i min kropp, är så känslig nu när jag har feber. Blir tyvärr ingen skola för mig i morgon heller, hade velat gå dit för att göra min muntliga presentation men dock kommer inte det hända. Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas jag mår bättre i morgon!

Sängliggandes i feber

 
(Repost på grund av bildbrist)

Sov ungefär tre timmar natten som var eftersom jag hade så hög feber, riktigt jobbigt. Allting är så jobbigt och man vet nästan inte var man ska ta vägen, ena sekunden så fryser man och i andra sekunden så svettas man så mycket att man bara vill kasta av sig kläderna. Det blir ju inte bättre av att jag är stressad heller, måste egentligen gå till skolan i morgon för att ha en spanska redovisning, och i nuläget känns det som ett hopplöst fall. Om det finns någon ängel därute som vill komma förbi med mat, kommer vara evigt tacksam ♥

Same story over and over again

 

Sängliggandes


Det fick bli en dag hemma eftersom jag vaknade med halsont och väldigt förkyld. Det som gjorde dagen lite är ju att min syster också är sjuk, så var inte helt ensam hemma i alla fall. Vi har legat i soffan och kollade på en rad med filmer ( läs sovit ) och bara tagit det lugnt hela dagen. Väldigt skönt fast tråkigt att missa första dagen i skolan efter lovet, saknar alla mina vänner i skolan sjukt mycket!

Livet utan kolhydrater, laktos och gluten.

 
Vad äter du om du inte äter kolhydrater, laktos och gluten?
För ungefär en månad sen började jag med en ny kost för att jag ska må bättre. Det har verkligen ingenting med bantning eller liknande att göra, jag mår bara helt enkelt mycket bättre av denna kost + att min sjukdom blir "bättre". För dem som inte äter på liknande sätt kan tycka att ta bort kolhydrater, laktos och gluten kan verka jätte svårt och undra bad man egentligen äter. Ovan är en typisk frukost för mig med mycket protein och vitaminer så jag klarar mig under dagen. Skulle ni gilla att jag gör typiska lunchar och middagar också?

Söndagsångesten


Det är ungefär den här känslan som jag har i magen inför i morgon. Allting känns bara sjukt jobbigt och det gör det inte bättre av att jag känner en början till att bli dålig, verkligen inte vad jag vill. Har för en gångs skull lyckats att hålla mig frisk ett väldigt bra tag, det kanske nu kroppen ger tillbaka. När jag tänker efter har jag faktiskt mått ganska dåligt hela veckan, extremt trött och lite smått förkyld, fy...

Saker jag längtar till att göra


Måste ju erkänna att jag fick lite smått ångest när jag kollade ut genom fönstret och såg att det hade börjat snöa igen. När ska det egentligen sluta? Det var ju på väg att bli vår senast jag var ute. Hemskt. Kollade igenom mina bilder och hittade denna som jag tog för några dagar sen och blev så sugen på vår, sommar och varma dagar i solen. Tror faktiskt att det är många som känner såhär..
 
Kunna ta en fika på någon uteplats med vänner, otroligt mysigt.
Ta på sig en fin klänning, vita converse och en kofta utan att frysa.
Sätta sig ute med en kopp té och göra sina läxor - Gör ens dagar helt klart!
Till sist springa ut till poolen och ta ett svalkande dopp i hettan.
Ge mig sommar ♥

Det kommer bli en lyckad dag.


Trots de tre finnarna som helt plötsligt har dykt upp i min vackra panna så är jag fortfarande sjukt glad och taggad på resterande av dagen! Kvällen ska jag få spenderade med tre helt underbara tjejer, tycker om er så mycket ♥ och vi ska dansa hela natten lång. För att byta ämne köpte jag den rosa muggen igår i stinsen,  passar perfekt skålen bredvid. Perfekt start på morgonen med té och lite "baconchips".

Avicii konsert


Tror ingen riktigt kan fatta hur glad jag är!
Idag är det äntligen dags♥



RSS 2.0