Gårdagens äventyr


Spenderade dagen inne i stan med dessa underbara flickor. Jag hade ju som sagt ett ärende igår som jag har endast har berättat för mina vänner och min familj och nu är det äntligen klart! Jag har faktiskt går och gjort en kosmetisk tatuering, med andra ord gått och gjort mina ögonbryn. Anledningen till det är att jag saknar ögonbryn då min sjukdom "tar bort" dem. Jag är mycket nöjd med mitt resultat och tror att min självförtroende kommer bli mycket bättre, bilder kommer senare.

Godnatt, spännande dag i morgon.


Gå och lägga sig i en nybäddad säng,  är nytränad, otroligt skönt.
I morgon händer det en spännande sak, nyfikna?

Februaris Glossybox - Beauty is passion

 
 
"Whitout passion you do not have energy, without energy you have nothing". Jag är förälskad i månadens Glossybox, verkligen. Tycker om allting och kolla bara på lådan, är den inte helt fantastisk? Den kommer platsa bra i min samling. Blir inte ni också lite extra sugen på sommaren när ni ser dessa underbara färger? Vill så hemskt gärna ha lite sommar nu, dock är det ju inte så långt kvar!
 
Anatomicals - Återfuktande plåster som används under ögonen.
Läkerol - Förförisk fruktig smak av somriga hallon och citrongräs.
Garnier - Fuktkräm som är anpassad för normalhud och återfuktar i 24 timmar!
Färg - Godisdoftande läppglans, perfekt till sommaren.
Nougat London - Ge lyster till huden med denna återfuktande gele för kroppen.
Hot Make-up - Nagellack i färgen "passion".

Perfekt dag i storstaden


Dagen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Åkte till Gamla Stan för att gå till mitt favorit ställe Café Kladdkakan och när vi kommer fram så har de stängt, riktig besvikelse. Dock så är ju min underbara vän Elin väldigt duktig på just stan så hon sa att vi kunde gå till ett ställe som hette Café Fåtöljen, något jag inte ångrar. Hur bra service som helst och mysigt lunchställe. Besök detta café i Slussen!
 

Träning


Fick bli ett litet morgonpass idag, lite löpning är alltid skönt. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen fixa mig eftersom jag ska åka in till stan med Elin för att ta en lunch på mitt favoritställe Cafe kladdkaka som ligger i gamla stan. De har ju helt underbara sallader där, rekommenderar hundra gånger om! Hur mysigt som helst också att bara kunna vandra i gamla stan efter det. Har ni något favorit ställe?

Hitlers tyskland


Den här boken har legat och kollat på mig under några veckors tid och nu äntligen när jag inte har några läxor kan jag börja läsa den. Det här är nog faktiskt något som de flesta inte vet om mig, att jag är väldigt intresserad över Hitler och den tidsepoken. Eftersom mina planer blev inställda för kvällen ska jag dra runda nummer två på gymmet och sedan lägga mig i sängen och läsa denna bok.

Sheercover

 
Kan du rekommendera något bra smink? 
Fick en fråga för någon vecka sen om jag kunde rekommendera något bra smink, och idag tänkte jag ge tips på vad man kan använda som "underlag". Sheercovers smink är verkligen helt underbar bra. Jag har haft mycket problem med min hy under många år och tycker då att den här har hjälpt mycket. Concealern otroligt bra och täckande samtidigt som att pudret är väldigt lätt - Känns nästan som att man inte använder smink. Felet som många gör är att inte använda primer, gör det för det sitter mycket bättre och längre under dagen.

Mysig dag i Sollentuna Centrum

 
Spenderade gårdagen tillsammans med min bästa. Vi gick runt kollade lite, satte oss för att ta en Chillbox och bara prata om allting mellan himmel och jord! Riktigt skönt. Senare på kvällen blev det träning samt en liten myskväll tillsammans med Magdalena och Josefine. Måste ju påpeka att det är riktigt skönt med lov då man får spendera så sjukt mycket tid med sina vänner!

Silence says a lot more than you think

 
 

Morgon träning med två favoriter

 
Jag och pappa bestämde oss i morse att bege oss till gymmet och lite in i träningspasset kom också bästis. Det var otroligt skönt och en alldeles perfekt start på denna morgon, blev väldigt mycket konditions träning för min del så nu är mitt spring i benen förmodligen borta. Idag blir det mycket plugg för mig eftersom hela morgondagen är fullproppad med saker. Har ni några planer inför helgen? Dela gärna med er.
 

Saker jag ser fram emot 2014

 

1 Mars - Avicii konsert
25 Mars - Åka till Spanien med skolan
10 Maj - Justin Timberlake Konsert
13 Juni - Skolavslutning
21 Oktober - Min artonårsdag
 

Perfekta fredagsmiddagen


Det här är det som gör allting värt med träning och äta nyttigt! Fruktansvärt gott och fräscht att äta en köttbit och resterande är grönsaker. Kan faktiskt säga att jag har tappat sötsuget lite grann nu, är inte alls sugen på bröd, pasta och liknande vilket är toppen. Dock skulle det ju inte sitta fel med en chokladbit just nu, dock blir det grekisk yoghurt med grönsaker istället ♥ ha en underbar fredag!

Skulle inte kunna leva utan musiken

 

Fem stycken positiva


Jag har ändrat inställning till mat och träning, det är kul att vara hälsosam.
Jag har så sjukt underbara vänner som jag älskar mer än något annat.
Jag har så sjukt mycket planer fram till sommarlovet, längtar!
Vi ska förmodligen boka kosmetisk tatuering inom de närmaste dagarna.
Det är snart alla hjärtans dag och jag bryr mig faktiskt inte, inge depp här.
 

Smoothie twister

 
Igår så kom min pappa hem med denna "Smoothie Twister" till mig och jag blev så sjukt glad. Den här kommer verkligen att göra det lättare i min vardag från och med nu eftersom jag inte får äta det jag vill är det skönt att kunna göra en Smoothie på bara några minuter. Tog faktiskt med mig en idag till skolan för att ha som lunch eftersom jag visste att det skulle bli fisk som jag inte hade ätit i alla fall. Enkelt och gott ♥

Give me some sunshine

 

8.30 - 16.30

 
 

God och nyttig frukost


Grekisk yoghurt med lite honung
En kiwi, hallon och blåbär
Mandlar, pumpafrön och linfrön
Hur gott som helst och en underbar start på morgonen!

Fjorton snabba

 
Låt du hörde: Feel so Close - Calvin Harris
Film du såg: Pippi på rymmen, fråga inte..
Mat du åt: Kyckling med avokado sallad
Kram: God natt kramen av pappa!
Puss: That´s a secret i never tell.
Känslan: Träningsverk, bästa känslan.
Resa: Resan till Kreta med familjen
Glädje: När jag och tjejerna var på Café Sirap idag
Längtan: Att min syster ska sova hemma, saknar henne
Dröm: Handlade om Johnny Deep, behövs inte sägas mer?
Person du träffade: Förutom familjen så var det bästa johanna♥
Person du pratade i telefon med: Bästa Jonas
Person du fick sms av: Min faster Karin
Gången du var utomhus: Flera gånger idag!

Dagens detaljer

 

Brunch på sirap med vännerna


Amerikanska pannkakor + banan, blåbär, choklad och glass
Yoghurt med granola, bär och nötter
Färskpressad apelsinjuice
 

Vardagssminkning - Festsminkning

 
Det är väldigt enkelt att fixa sig från vanlig sminkning till en lite mera uppfixad sminkning. Fick inte så jätte bra bilder men jag tror att ni kan se en stor skillnad på den vanliga till den fixade? Jag har helt enkelt bara använt lite ögonskugga och sedan kajal för att få det mer "dramatiskt" och intressant. Om ni har som jag väldigt små och runda ögon rekommenderar jag att göra ett kattöga för att öppna upp det! Dock krävs det mycket träning så det är bara att börja öva nu. Några frågor? Kommentera gärna.
 

Blåbär och hallon smoothie

 
Jag kände att jag var tvungen att gå och köpa denna, den andra var ju god så var helt bombsäker på att denna skulle vara godare! Dock hade jag väldigt fel, tyckte den andra var mycket godare faktiskt. Mycket mera krämigare och hade mera smak på något sätt. Måste säga att jag är lite besviken på innehållet, det ska vara en hallon och blåbärs smoothie och sen innehållet den 15% blåbär och hallon tillsammans..?

Marilyn monroe

 
A wise girl kisses - but doesn´t love,
Listens - but doesn´t belive,
And leaves before she´s left.
 

Plockmat i alla dess mängder

 

Kväll hemma hos Johanna

 
Stressade hem från Solna igår och åkte direkt till Johanna. Kvällen började med att nio tjejer samlades för att käka middag, samt öppna paket - (eller Johanna gjorde i alla fall) och fika lite! Riktigt mysigt och trevligt att umgås med underbara tjejer. Senare under kvällen kom också Ante, wille och Robin förbi, blev mycket skratt, lekar och mycket därtill. Helt klart en bra kväll! Tack Johanna för allting ♥

Sneak Peek - Nytt i garderoben

 



RSS 2.0