Längtan är stor

 
Har precis varit och kelat lite med denna fina och underbara katt.. Vi passar henne nu sista dagen innan min kusin och syster kommer hem ifrån Turkiet, och längtan är verkligen stor. Det är ganska skönt och roligt när ens syster åker iväg i någon vecka för det är då man börjar inse hur mycket personen egentligen betyder för en. Har alltid funnits en stor syskonkärlek mellan oss två men på något sätt börjar jag förstå att det finns inget jag och hon längre utan det finns ett vi, som en enda person. Lycklig.
 

Stockholm - Black and White

 

En dag på grönan med släkten


Månadens Glossybox

 
Mycket applåder till månadens design av glossyboxen! Verkligen skit snygg att jag faktiskt tänker använda mig utav den i mitt rum som prynad. Dessa var de fem produkterna man fick med hem i månadens glossybox och jag är inte överförtjust men ändå nöjd. Vill ha mera roliga produkter som ma kan testa! 
 
Sebastian Professionals: Detta är en spray som gör att håret får den dära volymen samt mjukheten som man gärna vill ha i sitt hår. Man sprayar i rötterna och fönar håret för att få volym eller lufttorkar det för att få vågor.
Figs & Rouge: Miljövänligt och ekologiske läppbalsam som återfuktar och ger näring till dina läppar!
Pierre Rene: Ett återfuktande lippgloss med smak av frukt- och bärsmak! Klippar inte!
Hotmakeup: En vattenfast och flytande eyeliner i färgen grön. Våga använda detta i sommar, supersyggt!
Emite Makeup: Fantastisk ögonfransböjare för de perfekta ögonfransarna. Tryck längst in mot fransroten och håll kvar i ungefär 5 sekunder fortsätt seda utåt och håll kvar på två ställen till!
 
"Om någon vill se en produkt eller veta mer om den kommentera så gör jag ett till inlägg om den!"
 

Gårdagen

Igår så åkte jag iväg till kungsängen för att träffa min Elin som skulle bjuda på pannkakslunch, mums! Efter det kände jag att min kropp inte var riktigt pigg och att den var tvungen att få vila sig ett tag, så det var bara att bege sig hemåt och lägga sig i sängen och kolla lite på OC. På kvällen kom min efterlängtade kusin hit och vi käkade lite mysmiddag!
 
 
 

The script - en av de bättre kvällarna i mitt liv

 

Bästa kvällen

Jag har verkligen haft den bästa kvällen på länge, vill nästan gråta. Mina vänner och bekanta, musik och allmänt sköna människor kan verkligen få mig på så himla bra humör! Ni vet den där känslan när allting känns som att det bara kommer lösa sig och man nästan känner sig kär, den känslan hade jag hela kvällen och vill tacka alla som gjorde den och ett speciellt tack till The Script!
 
 

Kvällsmys

Idag kom min fina Cilla hem till mig och vi bara satt och pratade samt hade det bra. Hon är mysig den där tjejen och man kan berätta verkligen allting för henne vilket känns väldigt bra, så glad att jag träffade henne. Just nu ligger jag bara i min säng och kollar på "Sex and the city" och laddar inför i morgon då the script spelar på gröna lund, Ska bli så kul! 
 
 

Mitt rum

Med brist på fint väder och någonting intressant att skriva om så tänkte jag visa mina läser mitt rum. Jag vet inte om folk tycker att det är kul eller inte men så får det iallafall bli! Jag har haft mitt rum i ungefär 3 års tid nu och självklart finn det ju saker som man vil ändra men också behålla hela tiden, än så länge har jag inte tröttnat helt! 
 
 

Tips

 
Sugen på färskpressad juice men inte orkar göra den själv eller har inte ingredienserna hemma? Här är mitt tips till er, köp dessa extremt goda juicer på ica som du kan ha i kylen tills du blir sugen på färdigpressad juice. Jag är ett stort fan av juicer men det är synd att det är så mycket socker i det! (du kan dricka cola till frukost och det är lika mycket socker ungefär) då är det ju underbart att de har gjort dessa med inga andra ingredienser! Köp dem nu på Ica 2 för 20kronor.

Icona pop

 

Outfit 260613

 
Hade på mig denna sjukt mysiga outfit tillsammans med ett par converse ikväll! Jag och min fina vän Johanna var iväg på en konsert på grönalund där Icona Pop, det var en riktigt bra show tyckte jag dock kunde det ha varit mycket mera tempo musik än det var men grymt ändå! Köpte gröna kortet vilket menas att man får gå grattis på alla konserter, klart värt pengarna!
 

Mysdag med mormor

Gårdagen spenderades med min fina mormor samt att jag också sov över där, därför blev det inte så mycket bloggande igår eftermidda och nu under dagen. Vi har bland annat myst väldigt mycet på hennes balkong, ätit gott och druckit gott och sen har vi också gått hur mycket som helst då mormor var hundvakt! Vi räknade ihop att under ungefär 1 dygn så gickk vi 5 timmar med hunden i ganska rask takt, det känns i benen...
 
 

Outfit 240613

 

 
 

Kvällsgos

Sitter hemma i soffan och myser med en skål glass i handen samtidigt som jag kollar på Wallander. Eftersom det endast blev 30 minuters sömn under denna helg så kan jag ju påpeka att jag är väldigt sliten i kroppen och i ögonen, skulle verkligen behöva gå och lägga mig och sova i en vecka i sträck.
 
 

Haul

 
Tröja Gina Tricot 79:- // Kofta Gina Tricot 249;-
 
 
Shower Gel Stadium 2 styck 49:-
 
 
Bikini med fransar Gina Tricot 99:- styck / Bikini med prickar Stadium 25:-
 
 
Stor tröja Stadium 100:-
 
 
Vita Converse Stadium 549:- / Mint blå Converse Stadium 300:-
" Det är rea på converse (mindre storlekar) satsa på att köpa nu!"
 

Ingen blund

I natt gick jag inte och la mig överhuvudtaget utan 04.15 tog vi bilen till Arlanda flygplats för att lämna min älskade syster med våran faster, kusin och farmor för att de ska bege sig till Turkiet. Jag själv har gjort denna resa med farmor fast dock till Spanien för några år sedan. Hoppas de får lika kul som jag hade det! Efter vi lämnat henne åkte vi vidare för att käka frukost på donken och vi tog lite bilder på soluppgången. Värd morgon!
 
 
 

Dagen efter midsommar

Idag har vi bara tagit det väldigt lugnt och har påbörjat att hjälpa fina syster packa hennes resväska eftersom hon åker till Turkiet i morgon. Nu på eftermiddagen fick jag ett sug på att fota lite grann så jag tog med mig kameran ut och detta blev resultatet.
 
 

Midsommarafton

 

20 Juni

Jag har faktiskt inte glömt bort er men däremot har jag en nyhet! Jag och min syster har skaffat en blogg tillsammans som vi har påbörjat lite, så för att besöka den gå in på  http://www.nattstad.se/systrarnas och kolla in den samt kommentera vad ni vill att vi ska blogga om. Hope you enjoy it!
 
 

Bowling med klassen

 
 



RSS 2.0