Presentkalender

I morgon så är det äntligen första advent och då börjar nedräkningen till julafton! Varje år så gör våran mamma en present kalender till mig och min syster där vi får små presenter i 24 dagar fram till julafton, riktigt mysigt och kul för man känner sig nästan som ett litet barn igen när man får gå upp varje morgon och kolla vad som finns i paketet. Så nu tänkte jag köra en ny kategori i hela 24 dagar där ni kommer få se vad det blir för olika presenter varje dag, oavsett om det är en tablettask, underkläder eller vad det nu kan vara!

Sängliggandes

 
Gårkvällen var riktigt mysig, somnade runt halv 2 då båda mina föräldrar hade kommit hem efter att ha varit ute med sina jobb! Kul för dem att bli lite ungdomliga igen, haha. Idag vaknade jag och mådde riktigt dåligt, kände mig helt täppt och hade ont i halsen så jag har spenderat hela dagen i sängen och kollat på filmer samt sovit så mycket jag kunnat. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig... Ögonen orkar inte mycket längre till.
 

Glossybox - Dagmar

 
Månadens Glozzybox var ett designarbete med det svenska modehuset Dagmar - den mest eleganta design som glossybox någonsin iklätts i, enligt de själva! Jag tyckte väldigt mycket om månadens box, det var mycket användbara produkter och jag kommer absolut använda allihopa. Jag har ju börjat samla på dessa boxar och har dem i min lilla hylla bredvid sängen, tycker absolut att Dagmarboxen kan hitta sin rätta plats där!
 
Oriflame: Mascara som lyfter, böjer, förlänger, ger volym och separerar - allt i ett med en unik 3D borste.
Batiste: Torrshampo som ger colym samtidigt som det rengör och ger en fräsch doft mellan tvättarna!
Naobay: Universalkräm som skyddar, återfuktar och mjukgör. Ekologisk produkt som stärker hudens barriär.
Botanics: Oceanisk lermask som absoerberar överflödigolja och detoxar din hud - rotar orenheter till djupet!
Emite Makeup: Svart och högpigmenterad ögonskugga! Rekomenderar att använda som eyeliner också.
 
"Om någon vill se en produkt eller veta mer om den kommentera så gör jag ett till inlägg om den!"
 

Saco mässan

 
Tänkte bara berätta lite om min morgondag eftersom jag förmodligen inte kommer hinna blogga så himla mycket. Under dagen ska jag, Elin och Johanna + några till från klassen åka till Saco mässan och fråga runt lite, ska bli väldigt intressant och själv ska jag försöka hänga lite vid uppsala universitet hade jag tänkt eftersom jag är sugen på att börja studera där sen.. Senare på kvällen ska jag träffa bejb och ta det allmänt lungt! Hoppas ni får en toppen fredag! 
 

Sprida rykten

 
                          
 
Ni vet de dagarna där det verkligen inte går att ha ett leende på läpparna för det känns som hela världen försöker förstöra ens lycka för en och varken bryr sig om andras känslor alls. Jag vet hur det känns, och jag hade en sådan dag idag. Jag skriver detta dels för att få skriva av mig samt komma underfund med varför människor känner ett sådant stort begär med att sprida rykten om andra.. Jag förstår verkligen inte det roliga med det och varför man gör det? Har folk verkligen inget roligare att göra än att prata strunt om andras privatliv. 

VeckoRevyn

 
Fick hem denna skönhet igår när jag kom hem, har dock inte hunnit läsa den så mycket men det är ju mysigt att ha ifall man får tråkigt någon gång under veckan! Efter skolan idag åkte jag hem till Emelie med Magdalena och Josefine, mycket mysigt och vi hade mycket att prata om så det blev några timmar som vi bara satt och helt enkelt pratade. Har inte gjort så himla mycket sen jag kom hem, men funderar på att gå och lägga mig lite tidigare idag eftersom jag är så sjukt trött hela tiden! 

Catching fire


Har spenderat hela dagen på fotomässan så är lagom trött i kroppen! Helt slut faktiskt men det var riktigt roligt att kolla runt på massa fina kameror och drömma sig bort på saker man så gärna skulle vilja fotografera och även köpa för att kunna ta finare bilder! Ikväll ska jag på bio och se The hunger games - Catching fire. Jag är så sjukt taggad har velat sett den sen förra filmen jag såg, helt kär! Jag ska kolla med Johanna, Elin, Casper, Vicktor och Marcus så det blir nog hur skoj som helst - Dags att fixa sig, berättar mera om filmen senare och hoppas ni får en underbar lördag! Pussss♥

Dessa nätter när man saknar dig, bara dig.

 

Marc Jacobs

 
Idag hade jag en väldigt kort dag så efter skolan åkte jag och Emelie och shoppade lite presenter till Sofia som fyller år. Det var väldigt mysigt att bara prata lite med henne, blir ju inte så ofta att man hinner träffa varandra när skolan tar över hela tiden. Kom i alla fall hem och plugga en stund, gick och vilade en timme och sen pluggade igen.. Har filosofi test i morgon eller vad jag ska kalla det och hoppas det kommer gå bra, riktigt flummigt är det kan jag ju däremot påpeka. När vi gick runt i Kista svängde jag förbi på Jackie och måste ju erkänna att jag är lite sugen på en dataväska från Marc Jacobs, de är ju helt underbar och så mycket snyggare än min skoldataväska! Dock kostar den ju lite, någon som vill köpa till mig i julklapp varsågod :))

Justin Timberlake

 
Tänkte ta och berätta någonting som jag verkligen ser fram emot med året 2014! Jag och min bästa Elin ska gå på Justin Timberlakes konsert och jag kunde inte varit gladare än vad jag är. Har väldigt länge lyssnat på han och tyckeratt hans musik är jätte bra verkligen, hans senaste låtar ska vi ju inte ens tala om... "Take back the night" kan ju vara det bästa som gjorts på länge♥ Tror att det verkligen kommer bli en underbar upplevelse som jag inte kommer ångra för en sekund, att få tillbringa den med en av mina närmaste vänner gör det ju bara bättre!

     
 

Detta skulle publicerats igår + lite till.

  
Mysig dag! Var ledig hela dagen på grund av att det var utvecklingssamtal för de flesta men inte för mig. Har spenderat mesta dels av kvällen i sängen och har pluggat lite eftersom jag har ett muntligt test eller vad man ska kalla det i ledarskap imorgon. Det kommer säkert gå jätte bra får vi väl hoppas på :)) Ledarskapen gick faktiskt otroligt bra, bättre än vad jag hade förväntat mig. Har haft en otroligt lång dag idag från klockan 8.30 till 16.30 borde ju vara förbjudet med sådana långa dagar.. Just nu ligger jag nerkurad i soffan och myser med en kopp té i handen inte så jätte ovanligt för mig, kommer nog bli flera nu när det börjar bli riktigt kallt..
 
 

Helgen i ord.

Fredagen började med att jag och Johanna åkte till Jakobsberg och käka lite subway! Riktigt gott och blev så jäkla proppmätt så det finns inte. Myste lite och snackade innan vi begav oss till några vänner och hänge där ett tag på kvällen, mycket mysigt! Sen i lördags var jag helt slut förstår inte riktigt varför men jag ville bara gå och lägga mig och sova igen.. Dock tog jag mig i kragen och åkte till vännen min och var där hela kvällen, riktigt bra kväll ♥  Vill inte ens berätta vad jag har gjort idag för det är ungefär (........) ingenting, har inte ens tagit av mig sovkläderna. Pinsamt men ibland måste man ha sådana dagar också!
 
 
 

Snyggare får man leta efter...

 

När landskapet är som vackrast

 

Mysiga vinterkvällar

 
Nu när det börjar bli vinter skulle det vara riktigt mysigt att krypa in i en extra stor tröja, gömma sig i en mössa samt ta på sig ett par extremt varma uggs och bara njuta av den kalla vinter. En del av mig saknar verkligen vintern, finns så himla mycket mysit med det. Att ligga hemma och bara mysa framför en film, äta julmat, knäck (!!!), och ta assa härliga vinterbilder! Ska vara riktigt flitlig med min kamera i vinter så mycket bilder blir det på bloggen. Kul för er att se kanske? Tänkte lägga upp lite bilder som jag tog i vintras faktiskt, längtar!
 

Victoria Secret

 
Älskar när folk överraskar en med små gulliga presenter! Idag fick jag träffa min älskade Elin som kom hem från London för några dagar sedan och hon hade med sin en försenad födelsedagspresent! Riktigt gulligt av henne eftersom jag sa att hon inte behövde köpa. Så tack en gång till bästa du! ♥
 

Fånga mina obehagliga drömmar

 
Blev hemma idag igen mesta dels för att vila upp mig och dricka så mycket té som jag bara kan för att vila upp min hals till fullo. Ligger förtillfället i sängen och kollar på den bästa film som gjorts " Pippi Långstrump på de sju haven" riktig bra film det där. Funderar på att gå och ta ett bad men har inte bestämt mig för om jag ska göra det nu eller senare ikväll? Ilands problem..

Om du bara kunde lämna mig ifred.

 

Kommer rulla fram när jag blir frisk


Ni vet när ni är sjuka och sen ska familjen åka och handla någonting och man säger ta typ vad som helst för man är för trött för att svara? De säger men någonting kan du väl säga och man rabblar upp lite saker man kan tänka sig. Det hände idag. Förutom att de kom hem med allt jag rabblade upp, hahah orkar inte va söta de är! Har legat i sängen i alla fall hela dagen och kollat på tecknade filmer, mysigt har det varit dock väldigt ensamt. Man önskar ju att man hade någon bredvid sig... ♥

Virus i kroppen

Vaknade upp i morse och hade verkligen jätte ont i halsen så jag gick upp och märkte då att jag var elt svullen och hade prickar i halsen. Bestämde mig för att gå och lägga mig igen samtidigt som pappa bokade tid hos läkaren.. Sov till ungefär 12 och sedan åkte jag till läkaren och det visade sig vara virus, inte direkt förvånad eftersom det brukar vara det som jag brukar ha. Finns tyvärr ingenting att göra förutom att vänta ut det, så har hela dagen legat och kollar på Monsters Ink med pizza och Snapple och nu blir det även Hjälp! Jag är en fisk, riktig nostalgi.
 
 

Bästa vänner

Sitter just nu och kollar igenom lite bilder som jag har på datan, de är ju ganska många kan man ju säga.. Hittade iallafall extremt mycket roliga bilder på mig och johanna från sommaren 2012! Blir så himla lycklig av att bara kolla tilbaka på bilder och komma ihåg exakt varför man skrattade, hur man kände sig och att just det här ögonblicket gjorde mig så himla lycklig! Bästa Johanna♥
 
 

En bild säger mer än tusen ord

 

Vanlig måndag

 
( Bild från Halloween, det var en väldigt bra kväll förövrigt)
 
Vaknade i morse av att telefonen ringer och det är Julia som behövde fixa en sak tidigare i Jakobsberg och eftersom jag är en sådan underbar vän så stressade jag ihjäl mig och skyndade iväg till bussen och mötte henne! Blev iallafall mysigt med mycket skvaller påvägen. Hade sen en helt vanlig dag och nu har jag äntligen kommit hem från skolan och har precis kollat på ett avsnitt av Grey´s and anatomy. Bra serie det där alltså. 
 

 

Pizza hat!

 
 
 
Gårkvällen spenderades först inne i stan med mina fina brudar! Vi började med att käka på Pizza hat, det var otroligt gott och vi hade det verkligen jätte mysigt. Kvällen fortsatte sedan hemma hos Ida och Ellen där vi firade dem med massa paket, kladdkaka och mycket skratt! Kom hem någon gång efter två och gick då och la mig strax efter det. Idag ska jag nog bara ta det lugnt och plugga lite, ha en bra söndag!
 

Raw fitness

Under dagen igår spenderade jag dagen i en sporthall i Norrtälje, det var i den hallen som jag ofta spenerade mina läger med mitt handbollslag så det blev en väldigt bra känsla i magen och blev väldigt glad. Vi var iallafall i hallen för att kolla på min kusin som skulle tävla i cross fit, jag tyckte det var väldigt roligt att se och måste säga att man blir väldigt inspirerad till att börja träna hårt. Är i varje fall väldigt stolr över min kusin och tycker att an gjorde ett utmärtkt joss! Så fort jag blir frisk då kör vi igen.
 
 

Dagarna som får dig att må bra.

 
Bra dag blev det med mycket skratt och skämtande om allting mellan himmel och jord. När jag kom hem hade jag så ont i halsen och i huvudet att jag tog en kopp té och en alvedon och gick sedan och la mig och vila i sängen framför vänner. (Börjar tyvärr bli en vana) Har mått dåligt hela veckan, alltså sjuk dåligt men vi får hoppas att det inte utvecklas till något allvarligt. Nu ska jag kolla klart på filmen 2012 och sen gå och lägga mig och sova, börjar tidigt i morgon och slutar sent men det väntas en mysig fredagkväll så jag tror jag överlever. Godnatt♥

Engelska lektion

För tillfäller sitter jag i skolan och har engelska, vi har precis börjat läsa boken A midsummer night´s Dream.. Det är en shakespear pjäs så den är riktigt svårläst och jag kan ju säga att jag förstår precis ingenting av vad det står! Då kan jag ju blogga istället, idag så slutar jag vid 13.00 tiden och efter det ska jag in till stan för att möta upp en vän så ska han shoppa lite så får vi väl se vad som händer efter det. Nu ska jag fortsätta ta bilder på mig och Johanna och inte läsa denna bok, hehe.

Plus och Minus

 
 
 
Jag har nästan inga läxor den här veckan, super skönt!
Jag har planer för hela helgen, kul att ha något att göra för en gångs skull.
Eminems nya låtar är underbara.
Jag har underbara vänner som jag älskar mest i världen
_
Det är otroligt kallt och mört ute.
Jag börjar bli sjuk tror jag, orkar inte det igen.
Vissa människor kan gå och slänga sig i väggen.
Min syrra har Lingonvecka, gnäller som fan hahah

Inga läxor, funkar för mig.

 
Kom hem för ett tag sedan och sen dess har jag bara legat i sägen med en kopp té och fira att jag inte har några läxor den här veckan what so ever. Älskar att kunna komma hem och ta det lugnt för en gångs skull! Kanske även göra läxor för nästa vecka så jag slipper stressa! Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lungt och planera lite inför helgen.

Can´t handle it

 

"You are someone I used to know, please come back.
I can not handle the new"

 

Lycklig, lyckligare, lyckligast

Ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna, har gjort de senaste dagarna värt att leva på för resten av detta året! Har haft så sjukt kul med alla mina finaste vänner och även träffat så himla mycket nytt folk och bara kört all in hela tiden. Kan säga att det var välbehövligt och jag är så glad att jag snart spricker, längesen jag kände mig såhär och på något sätt så kanske det är ödet som har gjort att det blivit såhär. Allt som hänt i mitt liv tidigare var meningen och det är nu allting vänder. Vi hoppas på den teorin! Har tyvärr inga bilder som kan visas på bloggen så ni får leva utan, hihi...



RSS 2.0